EHBO-Security uit Aalst gespecialiseerd in inbraakpreventie en camerabewaking - EHBO-Security

Over Ons

EHBO-Security is een onderdeel van EHBO-PC opgericht als éénmanszaak in 2007 en sedert 2014 bv.

Met onze IT diensten werken wij actief voor bedrijven en particulieren. Onder deze naam plaatsten we ook al jaren camerabewaking en camerabeveiliging vooral in en rond Aalst en bij uitbreiding over gans Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Om het onderscheid duidelijker te maken tussen het IT gedeelte en de inbraakpreventiebeveiligings- en bewakingsactiviteiten hebben wij ervoor gekozen om de benaming EHBO-Security te gebruiken.

Camerabewaking of videobewaking was een logische stap voor ons. Het installeren en configureren van ip camera’s zijn zaken waar onze IT kennis goed van pas komt.

Onze bestuurder Jurgen De Wetter behaalde ook het Incert certificaat Video Observatie Specialist en heeft alle nodige kennis op zak om u een gepersonaliseerde offerte op maat te maken.

Verder volgen wij ook regelmatig opleidingen bij onze leveranciers om bij te blijven met de meest recente productontwikkelingen. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij de nodige vakorganisaties om ook op wetgevend gebied steeds up-to-date te blijven.

Wij opteren altijd voor een oplossing op maat van de klant en gebaseerd op de bewakingsbehoeften. Zo werken we bijvoorbeeld niet met 1 type camera zoals sommige andere bedrijven.

Er is wel degelijk een verschil bij het beoogde gebruik voor camerabeveiliging.
Men kan hier 4 types onderscheiden: observatie, detectie, herkenning en identificatie.
Op basis van deze 4 types werken wij met het meest geschikte cameratype.

Neem gerust contact op voor een gratis offerte.