­
camerabewakingscamera ehbo-security

Over Ons

EHBO-Security is een onderdeel van EHBO-PC opgericht als éénmanszaak in 2007 en sedert 2014 bvba.

Met onze IT diensten zijn wij actief voor particulier en bedrijf, en plaatsten onder deze naam ook al jaren camerabewaking en camerabeveiliging vooral in en rond Aalst en bij uitbreiding over gans Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Om het onderscheid duidelijker te maken tussen het IT gedeelte en de inbraakpreventie, beveiligings en bewakingsactiviteiten hebben wij ervoor geopteerd hiervoor de benaming EHBO-Security te gebruiken.

Camerabewaking of videobewaking was een logische stap voor ons, het installeren en configureren van ip camera’s zijn zaken waar onze IT kennis goed van pas komt.

Onze zaakvoerder Jurgen De Wetter behaalde ook het Incert certificaat Video Observatie Specialist en heeft alle benodigde kennis op zak om u een gepersonaliseerde correcte offerte op maat te maken.

Verder volgen wij ook regelmatig opleidingen bij onze leveranciers om zo bij te blijven met de meest recente product ontwikkelingen en zijn wij aangesloten bij de nodige vakorganisaties om ook op wetgevend gebied steeds bij te blijven.

Wij opteren steeds voor een oplossing op maat van de klant en gebasseerd op de bewakingsbehoeften, en werken bijvoorbeeld niet met 1 type camera zoals sommige anderen.

Er is wel degelijk een verschil bij het beoogde gebruik voor camerabeveiliging men kan hierin 4 types onderscheiden: observatie, detectie, herkenning, identificatie op basis hiervan werken wij met het geschikte type van camera.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Klik hier voor uw vrijblijvende offerte!

Vragen? Bel ons op    053 89 35 22

 

­
Wij gebruiken cookies om deze website te vebeteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.